Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-04-6c45b8107647de264f8e1455d44d30480c7e1b8e46a14fc0af4288ee6b71284d_6750fcea
  • 0-02-04-49c3d9218171ed55a04387cdc7e5169e8e1c0ef808c6c57fba93967d07bc8422_2fe28c29
  • 0-02-04-19526635b9ecfbb14cd34af7355191bf4b437a1dc531dcd08dd304ec1a90dc35_ef1d152b
  • 0-02-04-f54110064b3dc0b2f729814d642c6b1977b568ba485b6880c75356e0acf91f32_7a09d63
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5860 90 3 Dhoma

Banesë me qira ,Kati V.
Rruga B-Te Fivestar.
Ngrohje me Termokos.
Sallon me kuzhinë , dy dhoma gjumi, banjo, wc ndaras.
Shifra 1590.
Tel dhe Viber : +383 49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2