Banesë me qira-Mati 1

  • 0-02-05-65eb61ac006c8b9fb13b477294a167af5d0542164d423009d1533012fad0eb31_8784e544
  • 0-02-05-5dff4da9721f24aba48f59dfa9db126cf54ee542114bbab9ebce19b25ae111b0_f9d718dd
  • 0-02-05-b54650c4397a54d8d184f408c9687103a8263e57cfff2fddf154d9c3ff3f8f43_b4454ce6
  • 0-02-05-c8ace45c5cc46038fbeaaf58b936530f8e2b6f55b628643d4771a8f27ca45040_9429f1f9
  • 0-02-05-2835aaab747d4700beff151e59c9ab12821a7d72bb05803b3b8794aa43b3dcc4_5b2f975e
Banesë me qira-Mati 1
Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5741 80 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati VI-
Rruga C
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,ballkon,banjo.
Shifra M-1637.
Tel dhe Viber : +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2