Banesë me qira-Qendër

  • 0-02-0a-d62819ce091d1bca30585b2081e0b756c0e9db9a0cc3dd52239e49afcf040a34_31eee334
  • 0-02-0a-173e5941e435245985ee4f9b1bde3fd0646891533bb0d0717c0a81e280409bf7_809aee80
  • 0-02-0a-08f39c6a80838ce9e8e56c0ba2c043c3c1a74aef4115fd54a2e92113a8290c51_823a4650
  • 0-02-0a-c67d6cc6766bcf823d44624f70ca3e8730086dccf526c13644b5a09a0db16c19_1a7e2829
  • 0-02-0a-d1780a69b37a8b727c24f1e49f6493a7a1ca889ffb1967f94865a41e0c004173_5d2da14f
  • 0-02-0a-539c89e21fea011479ed4038fb3e7a1745321cb0c78d0a6d77f4720dd834f5be_468890b4
Banesë me qira-Qendër
Qender
Qira 350€ - Banesë
E5719 80 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i XI-
Përballë Grandit.
Ngrohje me termokos.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,banjo.
Shifra M-1641.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2