Banesë me qira -Lagjja Arbëria

  • 0-02-0a-3c4b4f26857a008e4ed566a682df71885bd3515e46fc2478279ab76643a060cd_3c47e33e
  • 0-02-0a-02a364277b7485cdafb045d22f3bd655d81e5bccf65f5b915aff85a8dc72ac11_694676f6
  • 0-02-0a-d3924a966d08a5d963185b148d7d5a713df28aacb8282a5bed420a8df00e236e_a2c70b50
  • 0-02-0a-94d6bb990b929d694348bcfee360e1f2edd066f93a51c782984394f197e9a3c7_583174cf
  • 0-02-0a-029462d2409fb56785e7344759496f9b6e9a9cf52886a7b22d2104e5395e13f5_e775a2e0
Banesë me qira -Lagjja Arbëria
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5711 94 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i -VII-
Lagjja Arbëria-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,banjo,ballkon.
Shifra M-1645.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2