Lakrishte

  • 0-02-0a-1f2fbd0bba5d0d8e9af21feb1457f15b3b3f58b7104ba3350ba81d7d3f32585c_a140af3b
  • 0-02-0a-dbdc7a1fe8998d422d8377fe6f0b9a3de22db54a94b881603b8a631444b03b38_b589e26b
  • 0-02-0a-c83d98dba81281916c47033d02d1db4d380b6275b2841a1fa0c54801672818c1_64813455
  • 0-02-0a-2c6e4976397df5ee2f603a843cd5d3e7affadbaee2cf073e2f204451719cec44_ab91b7f9
  • 0-02-0a-506b9c42e630f963778f2953d744088f9c9976db20fca21088250bce97f3d1c2_230f4d3a
Lakrishte
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6056 100 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati III.
Te Bill Clinton.
Ngrohje qendrore me rrymë.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,parabanjo,banjo,2 ballkone,koridor.
Shifra 0996-2.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600 .
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat