Lagjja Arbëria

  • 0-02-0a-2b94bb32558b51fae13bd1a296ae5ecffd49ba195ed64addf487a61b3c21f99c_c580dab5
  • 0-02-0a-9a27e72c12ebfd7ab6223894e7a34e99950c81eb1ce2c31f67888d4007dff761_3ca2e9c9
  • 0-02-0a-5bb0da1624b82f84d99b3b784ee943f3840000cdfbe0d625955bcadb483abe61_fcde75b6
  • 0-02-0a-c058eff438793493b097647d5b99fa3e7dea9969a402767ee5c8b87267878adb_e952036b
Lagjja Arbëria
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6048 60 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i -V-
Te banesat e kuqe.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,banjo,ballkon.
Shifra 0655/2.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600.
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat