• 0-02-0a-466272d6f5e3e3312b6d6c46b5d60c483f89844e4cd6518bec5a262f2eae3d11_2b815c21
  • 0-02-0a-8d3975f7d614ced09ff91936e9de71a681248403af0edd66731e962d7f0121a4_b30ef25d
  • 0-02-0a-0d92f2996ce79f5d0cb43ef75668cc95b327d8de4c147a51191349fc460bf648_b23f48a4
  • 0-02-0a-22940f2a57437e75ae6dd99de4b4483bc43253bc83a8cd8ee4c19495ec0ae385_56c8203
Kalabri
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E6042 60 2 Dhoma

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,banjo,ballkon. Kati i -III-.
Te gjelltorja Nazi.
Shifra E6042
Tel dhe Whatsapp: 049 399 600   049 399 700