Kompleksi Qafa

  • 0-02-05-a77d01d107a598fab33c40db3487dbdc8948e781368b56ed6de9aba07bf92a5d_856e14f6
  • 0-02-05-ad0245f5497bfe122366e811718f45c13147ee64cde8da583a236e2c3bf7ead4_3f37e25e
  • 0-02-05-53672bcffe5d79f5e9d72ffb2ef2e9216aa24c0464e71216d82d5c49f185bb6a_17a61ca3
  • 0-02-05-4decf9e71105447ea936d2f0e49d9707baf56922666819770ec83857143d184f_1a0ebf3e
  • 0-02-05-e1ada09c87318560d15d216a7b6a9f2faccfad41dfd980165977717c06eb868c_2759985c
  • 0-02-05-33e2e3e3988fc3e3a396f4c662a8978b5980d34edf60f388876b0880cfb3fe5f_957dc4c5
Kompleksi Qafa
Qafa, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E6037 65 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati VII.
Rruga UÇK 1.
Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi,koridor,shpajz,banjo,ballkon.
Shifra M-1649.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600.
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2