• 0.02.01.47fd66c1ab4e897197cbae4b58d83236f009cf87a68bfbd4b81fb98f54f19a72_full
  • 0.02.01.708a629bb6dbd16c591f6b56e52ae40fd25e88abc29ccbac6fde6ba02b389292_full
  • 0.02.01.75b99ea3b2c584c580052f7a547aedd8badf752859f88db48d4678e6f01514d5_full
  • 0.02.01.48543370c74f763fc081ce546ce7a96f7418f30eaf45b32ebc2d93922dd844d7_full
  • 0.02.01.48d331ff34cc0f87ccd735a6d0033774de38dbf31d70683a5d7526873cae1b59_full
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 180€ - Banesë
E5989 40 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i III.
Te Hotel Nartel.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,banjo.
Shifra 0435/1.
Tel dhe Viber
: +383 49 399 600
+383 49 399 700

Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2