• 0.02.01.6ddd632c4b06fe3ad7ab41c4ad8aea76ec72949afbd45108ce7f203d9d2eb37f_full
  • 0.02.01.71a3b862dbbd219f4e885bfd59356690d7a37b01396a6f17bf2d56a9bf561a7d_full
  • 0.02.01.1d2f43e5e83bd908e034d896af7a0f3b44264a0adf07e117132f5bed6e9cdc2e_full
  • 0.02.01.d0e4a897c4981e81ecf972821ba07fc4fd29c1d865414574c8f9d02d599367c1_full
Aktash
Aktash, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7831 40 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0364-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2