Banesë me qira -Aktash

  • 0-02-04-a815719515870100959af784f56f84b98ef511428185b376fed96a36fdc8f6d1_cfdb80cd
  • 0-02-04-be11ef85280dd3c796ec054aa4e36a19049dd6a4efb05f7e4e53a37c785a180a_88310d69
  • 0-02-04-8c28b408a5b0982a1f8f1d12267f97a26c09e49f4ab5c5f6f3e06cdfd213688b_c547a1cd
  • 0-02-04-7646865d9e189082f064397676cd80025447c180437f2ee3cce0324591ea4787_dcf1ecb2
  • 0-02-04-f44e71003dee0fdd05c10fcaa0a4b4b640038403459dfbc0df4fa3245f29ceb4_b959486a
  • 0-02-04-a2aef6d2346b802bfb8e118c67c4e5424ba6e5af1c492a188e12e619d7de09ee_d988274f
Banesë me qira -Aktash
Aktash
Qira 380€ - Banesë
E5734 80 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati VI-
Përballë Universitetit.
Ngrohje me Termokos.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,dy banjo,dy ballkone.
Shifra M-1623.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2