Banesë me qira-Dardani

  • 0-02-0a-89bfe94bd58a4418eb584e75ba857341346c8c45afc74ff16d348d0d1839349f_515a33f8
  • 0-02-0a-1067a07ae176e057e92322268873e2a710c69473dffdeb4a46cfadd543b50580_f7eed2b2
  • 0-02-0a-67d32deab7c0027a32abf8213e03f1aede2b5bab4435bf6c458b8371916949c1_30683bee
  • 0-02-0a-263f7d2bb1ddd13c4de29609a5df243553937f42e124be486847b72d4232bb30_1dd82519
Banesë me qira-Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E5746 60 2 Dhoma

Banesë me qira- Kati IX-
Te Santea.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor, ballkon, banjo.
Ngrohje me termokos.
Shifra D-1261.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2