Banesë me qira-Lagjja Mati 1

  • 0-02-05-0f201a84475d29fb950b1313a8785f910da9a70857f4ce987525692e844b550d_5cf51d92
  • 0-02-05-4f240a2232c848a5b497224412293be8cd2d762a8c51315ba5dc94b131021c0e_7f68a662
  • 0-02-05-74f9e23568df1a53aa463955d181d0ee1666ca44eae99ea44e2304e3fb75a0f3_f3c1571
  • 0-02-05-94e18947c977f17e689c2f66542e8d236d92b04432297547fe6b189b8d3c4023_2ac7397d
  • 0-02-05-322c30c427dcd94155caf1e86def33f37482731494debc79545c69388bd2aa0b_4303ba88
Banesë me qira-Lagjja Mati 1
Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5751 84 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati XI .
Rruga C .
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,ballkon,dy banjo.
Shifra M-1636.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2