Banesë me qira -Qendër

  • 0-02-0a-5f2166bdf65824d5f925ead40c896912941634399de13039975508ea62e06576_fb0200e5
  • 0-02-0a-fade34ae6266aa783c45f814f5e3731d389f05f5b52bb5d5b30ebc28b4ada389_246525d9
  • 0-02-0a-25e4d19e402c90756d57b0e56dcaab4605c19096de235a269caf7689941ffe9e_f382cd2b
  • 0-02-0a-b0684d282118a678212673805ab2c83179891b3961992e2e334399b28078bc4b_7b32460b
  • 0-02-0a-fade34ae6266aa783c45f814f5e3731d389f05f5b52bb5d5b30ebc28b4ada389_246525d9
  • 0-02-0a-d00a3bf09070001fb0975e085448a89663b42a2c909d46c7096b841706b1082c_64a0eaf1
Banesë me qira -Qendër
Qender
Qira 300€ - Banesë
E5667 40 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i V.
Qendër-Afër Swiss Diamond.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,banjo,ballkon.
Shifra M-1654.
Tel dhe Viber : +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat