Aktash te Dawidof

  • 0-02-05-eedfd3ed68616da077ded426cbf5cb35dc7efb9fb85439f88d237909e3671221_23dc40ad
  • 0-02-05-c09a987b31dcc21d7858c07e047f70af825fda2a4f648d0d28b878dbb07348d4_d6f1ea3e
  • 0-02-05-a40e2fab969802d69e70ba60b0068fb6a0fcba815a7f008e4e31be60c10a4b6f_57b64d7
  • 0-02-05-58b296dc9235e5bd3562f0a694ca716a17e32c595f1ea634af8fc8dd86c1305b_59e3c89e
  • 0-02-05-3d5ad98d3217bc05336aad29f03ee44286a6d3ccbb6e0fba9613f34923d2cd59_d7ec0656
  • 0-02-05-672262637dfb3cf782073b63e7ee51ac23abab45c5f6ebb7827967c8bdca8cd7_d269344d
Aktash te Dawidof
Aktash
Qira 250€ - Banesë
E6299 60 2 Dhoma

Sallon , Kuzhine , nje dhomë gjumi , banjo , koridor , ballkon .kati -VII- Ashensor
Shifra 0837-2.
Tel dhe Whatsapp : +383 49 399 600 +383 49 399 700