• banes-me-qera-te-s--sport
  • 6
  • 10
  • 3
  • 1
  • 4
  • 545465
  • 323
  • 5
Qendër
mbrapa Hotel Sirius
Qira 300€ - Banesë
E11126 60 2 Dhoma

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -VII- Ashensor
Shifra E11126
Tel dhe viber :
049/399-500.
049/399-600.
049/399-700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2