• 14068081_291584927867521_952097087089043654_n
  • 14079928_291584797867534_4137714234983205000_n
  • 14117814_291584847867529_1109048945360235174_n
  • 14192133_291584901200857_7623764052105566924_n
  • 14192016_291584804534200_2136158679436488327_n
  • 14055125_291584914534189_263656061942748389_n
  • 14199393_291584837867530_4420244103002773172_n
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E8414 65 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0538-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2