Lagjja Mati 1

  • gbhfghb
  • gfbhfghfg
  • gybhfh
  • gfbhfghbgf
  • bhfgnh
Lagjja Mati 1
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6626 60 2 Dhoma

Banesë me qira  kati -V-
Kompleksi Pozhegu Brothers.
Sallon me kuzhine, 1 dhome gjumi banjo.
Shifra D-1387.
Tel dhe Viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund t’i shihni ne
www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat