• 0-02-0a-16bec075e6248471fbc7ed1557396cc6d74b11f017033cc8107a0cdb230030c6_5d3dbe6
  • 0-02-0a-8c62bb6cff7e8e940e70fdac0bf65b3d4cb826d08574c3ddf069986340bc16db_9f8c84b2
  • 0-02-0a-ee36ac97e7bc6c7cf3f0c0734e9a3ed98873bc037e43db00572efb83c5fe36c3_8cde1bf1
  • 0-02-0a-7124f01fccea9e026e490dfdc83381e6599945e36fd34d4edfe6b50950e94c0e_a58f01cf
  • 0-02-0a-d148b4d7aeec9b66d5c15b7e989b9e8c2a093b3ee3068c835801c93412af5164_ffcaeefe
  • 0-02-0a-7c3087629acc482444afe45c66a798fff9a3f30df5a94c72ea81a15a9d8be329_d5921765
  • 0-02-0a-ec984fdc810b6ae2a5b94d6a7dba565cb46474458957f6da95bf16c070bfe901_30cd045f
  • 0-02-0a-cdf1810098adab18599c97ec645acec19c1ac027730f0c292d6254ebea2ba68d_b8b44524
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6678 70 3 Dhoma

Banesë me qira -kati -VI-
Te banesat e Lesnes.
Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, ballkon ,banjo.
Shifra M-1666.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat