• ooo0
  • ku
  • 0966
  • ji_
  • kshlk
  • kgu_
  • jirjo
Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6435 60 2 Dhoma

Banesë me qira.
(Rruga B,Ndertesat e Royallit)
Sallon, Kuzhine ,1 dhome gjumi , banjo, Ballkon
Shifra 0936-1
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600                                                                                                     +383 49 399 700


E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2