Lagjja Mat

  • 0-02-0a-c3ba925a906456761cd0e2445ecc6323df6870b3dae24c6d1e84cd9f73a217de_ff5746af
  • 0-02-0a-0b66966cbb96823b048579315722c284a8e83b260dc3384f5b3d6cd4a0adab6e_4445e3f6
  • 0-02-0a-47027b576cd1446c35ffbe7de43b0fd4c5ee7bcef61694a1037ac052e73c2372_4535db3d
  • 0-02-0a-a4312561f3e8758bf8f4400751085fe7ab45e5ab8b3a10c57a9512e75fa9e494_9d8dab9
  • 0-02-0a-7fffc37ca5a1a10f8b7b7c08cd84e42e0fdffa17174e292caff313ce3bcb2a41_f0797e6d
  • 0-02-0a-c4bc008c7b7fc6445f307d9e518ded416fb45ce814fe3d59b01d73afdc934b2e_fc844697
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E6442 60 2 Dhoma

Banesë me qira, Kati -IV-
(Te Shkolla Pavarësia)
Sallon me kuzhine ,1 dhome gjumi, banjo, ballkon.
Shifra 1072-E.
Tel dhe Viber :
+383 49 399 600
 +383 49 399 700
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2