Lagjja e Muhaxherëve

  • 0-02-0a-8d97333082d973bd547af5391707afe9a496dcd15853831116cdf67ee668bb75_cbc5ebca
  • 0-02-0a-c289c0d84f58b2c3a9de07dd6438689ae4d3d11cfc55055d68e2837407f909db_dc5043e4
  • 0-02-0a-9ecddfe0aa2263cf6d6c1fd1f7d8307637a44c6d4b0852f9ae4f204107f7e780_683c8b71
  • 0-02-0a-c37acdf4fd635349525532cdc78b55164fc0c51e23384b1e42d1fe137dbd2947_12dbef8a
  • 0-02-0a-20b002c67228be95a606856c1d6616aa034bcaa0fe09f4c7840885c4f2eadf2e_c94f669a
  • 0-02-0a-ff8b10d16189d711467fd7bcfc70336099d103dcbd00d0e7f55893e107369e0b_d2172595
  • 0-02-0a-de3bc9f9276f30eb278dc62402c3499fa35af0f060cadb04e4f3ab1a3a7df3a9_647aefbf
Lagjja e Muhaxherëve
Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6450 95 3 Dhoma

Banesë me qira , kati -6-
Sallon me kuzhine 2 dhoma gjumi ballkon ,
Njera dhome mobilohet sipas kerkeses.
Shifra 0755-2
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2