• 0-02-01-39dbd23685ff63d084db665eff404037aa31421d2e8c9559a7af21f4de277356_60ab980
  • 0-02-01-57af6b7ccac4ac0c0810ab4b4e55c23ddc29f84f3bb6b45d4989f0a0afdd7b35_c7815ff8
  • 0-02-01-0f484fa932f33758b00b1f805ee062fe5eb61a3196c96f7f2dbb5d5ba6dc6514_8bf0eafa
  • 0-02-01-6ca3976f016574a0062d015e1b7a00c338b9f72d7ebf2874db83e88f7537cca9_ce60788c
  • 0-02-01-b5d6b14bfb45e873f7353e857c5200d0ba3196200a3ead02b1440b7de550fa91_a675cfc6
  • 0-02-01-c965c3a23d8524b80703d359ee4e1c41d1aa794c7af7cc22208684821f432bed_3008545d
Arbëria
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E6464 70 2 Dhoma

Banesë me qira, kati -II
Te Komuna Re.
Sallon kuzhine ,1 dhome gjumi, 1 banjo, ballkon.
Shifra D-1377.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
E bëra “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2