Lagjja Mat

  • 0-02-04-d10ef52ca08e8f818cef9b8803ae6e064deda35a24df508ff244a81f7a792b02_61d5b78f
  • 0-02-04-b5a44c1ac5355cb6718bfc0884c4493bd737f0278f5393a1d32128fe6f44af6c_e2924495
  • 0-02-04-5d56d8f5c540228e898f2f2b82a5bd22404d3d48da76b3f701bc4fd4596e9b7b_9afc3425
  • 0-02-04-2c4a7cd13d4a73befbfb0311da4dc65188a2caf3d529d435bf55fddd83a6b993_6caf366d
  • 0-02-04-f95b18f04921785d1180523554a9a2b0f6ee94fb9f0b8a3a37ad121028ebf169_af8e5d91
  • 0-02-04-5eccc34be69711248cf9047ac15fcbbb48a7f5a1a2bd332eae65d838c8229c7b_a366c69e
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6471 65 2 Dhoma

Banesë me qira, kati -III-
te Maxi 24.
Sallon me kuzhine 1 dhoma gjumi, ballkon ,
Shifra 0988-1.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2