Lagjja Muhaxherëve

Ndaj sipas:  

Qendër

Qira
260€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -II- AshensorShifra E10888Tel dhe Whatsapp:049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
60 2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi kati -VII-Shifra: E13800Tel dhe Whatsapp+383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -IV- Shifra -E9736 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600/049/399-700

Më shumë
60 2 Dhoma

Qendër

Qira
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III- Ashensor Shifra E10881 Tel dhe Whatsapp: 049/399-600.

Më shumë
50 2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
280€ - Banesë

Sallon ndaras kuzhine dhe nje dhome gjumi kati -V- Ashensor Shifra: E13544 Tel dhe Whatsapp +383 49 399 600   +383 49 399 700

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Muhaxherët

Qira
200€ - Banesë

Studio per qira Sallon me kuzhinë,banjo kati -II- Shifra E13767 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
40 1 Dhoma

Muhaxherët

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi dy banjo kati -I- Banesa mund të mobilohet sipas  marrveshjes Shifra E13354 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700

Më shumë
80 3 Dhoma

Muahxherët

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi , kati -V- Ashensor Shifra E9922 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
75 3 Dhoma

Qendër

Qira, Shitje
230€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -V- AshensorShifra E12727Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -VI Ashensor Shifra E11474 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhninë, një dhome gjumi kati -VI- Shifra E11272 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhome gjumi kati -V- Ashensor Shifra E10012 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
60 2 Dhoma

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi  kati -II-Ashensor Shifra E10952 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
55 2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
450€ - Banesë

Sallon me kuzhinë tre dhoma gjumi kati -III- AshensorShifra E10416Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
110 4 Dhoma

Muhaxherët

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –IX- Shifra E8974 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60 2 Dhoma

Muhaxherët

Qira
220€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi , kati –II- Shifra E8865 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
65 2 Dhoma

Lagjja Muhaxherëve

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira Sallon ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0336-2 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
2 Dhoma

Lagjja e Muhaxherëve

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira , kati -6- Sallon me kuzhine 2 dhoma gjumi ballkon , Njera dhome mobilohet sipas kerkeses. Shifra 0755-2 Tel dhe Viber: +383…

Më shumë
95 3 Dhoma

Banesë me qira -Lagjja e Muhaxherëve

Qira
240€ - Banesë

Banesë me qira-Kati i -IV- Rruga Lordi Bajron. Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,banjo,ballkon. Shifra M-1646. Tel dhe Viber: +383 49 399 600. Banesat e tjera…

Më shumë
45 2 Dhoma