Banesë me qira-Lagjja e Muhaxherëve

  • 0-02-0a-140b7fb9fd69f4f3b68e81a2938eb70d02bd44948cce47e90c25323bc936e500_2f7be598
  • 0-02-0a-e7191ea28730a6fe238ee640f7885ee55ca9e69bee7b8fcd978d2fe769b93c3f_7ce195a7
  • 0-02-0a-d70836ff0f5523d2cdf9a3ba9a20c77311b93195cf2904e2cfbd0d715a42a71e_28347f4c
  • 0-02-0a-435589539f2510477817ffb56652e8c0ef981b67e35ba2f2e2c449bc0e64ba2f_46fbf5ce
  • 0-02-0a-dbbf99510bd1ba94fc879e1a281abb75fa5068217ef7aec57095eeb294281900_da43e21d
Banesë me qira-Lagjja e Muhaxherëve
Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5495 84 3 Dhoma

Banese me qira -Kati VIII
Kulla e Zotnisë.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo.
Shifra M-1660.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2