Lagjja Muhaxherëve

  • 2e0297a7d9375749844586e0c00366423561b85dcda406c046d281dc62035c9a_full
  • 6d0ada8d1a84c13fb5fedaf4c7ac2e7c23163ac8cf50983f32c8ff5c4046408b_full
  • 1b29f810a41614bf6a1e8a647263fd26547fdc9ed9dac5d84c1f4a3f168a276e_full
  • 9b41d5f87d87c8d48a7bf2f9d8f47a8c29e9b225c26f1d78ecf331fb5d022356_full
  • a31432156efdb416c8657ac53d5679edd4d9fee0d267273a531ec5b7b0f35709_full
Lagjja Muhaxherëve
Lagjja Muhaxherëve
Qira 250€ - Banesë
E7739 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0336-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat