• 0-02-05-ebc27536c4d19f6158bf62416f9e531f79249b59a2a7d97652d303cbb36d4dc8_8b251579
  • 0-02-05-d9d449eeffc54763877c28450fbc1d59a691c08c805eea4098c04c191f6fe1ee_f83e8243
  • 0-02-05-b45c0ec4fbf71f89748cd45f7eb0dbf7509fc37c789dc6fdf3a389afabe5b277_4d93af29
  • 0-02-05-582a612947a1a2c09c056d059c264248dc5020926a6de3029f0e52be2face833_9146117c
  • 0-02-05-58470fccd0392516275e9fbcacc4426d0b9622c252e16c4a0f00d2ee597c3bc9_38af3f05
  • 0-02-05-f80483366f7939fd565c61b8f1e7656262ac68647e6af859e17a759a7e0b64e8_e6aaddf5
Qendër
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E6427 75 3 Dhoma


Sallon me ,Kuzhine ,2 dhoma gjumi ,banjo, Ballkon,
Shifra E6427
Tel dhe Viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2