• 46452221_2222447191305096_3031196778587226112_n
  • 46519900_2222447381305077_8953208367619244032_n
  • 46436470_2222447091305106_5809698490594361344_n
  • 46453130_2222447197971762_3255256271707701248_n
  • 46492698_2222447284638420_5186778694798016512_n
  • 46506150_2222447387971743_3149891807584714752_n
  • 46514259_2222447304638418_1896195977778298880_n
  • 46497991_2222447471305068_2021699917214384128_n
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 400€ - Banesë
E6419 80 3 Dhoma

Banesë me qira- kati -III-
Te Ambulanta .
Sallon ndaras kuzhine 2 dhomë gjumi, ballkon .
Shifra 1500-L.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat