Lagjja Mat

  • 0-02-04-6499ca998d098b250f115fbd32900f709cd1a226e7ab45a5962e32c020e74050_85882dc8
  • 0-02-04-ebdf8eff6fb6bac33571bb793fca9aa97cf42aed2ccd42e64072777864e4c4fa_a187cf23
  • 14117866_288654641493883_3170643292234334489_n
  • 0-02-04-58c27a5b79bfc4902589f3f11a5ed84c0004fda18394db086c8c46233aae4794_5002c078
  • 0-02-04-7098ea871e045c11dd8fc0bf7a4ebeba570cd78092ba67f4eb3ca849cb8cddba_b7a4149e
  • 0-02-04-51d2c20bd131f80bf1dfe5dbdae1add81c6ecadb77087bfca02c32c3b192ca6c_b2156872
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E6334 60 2 Dhoma

Banesë me qira -Kati III .
Te 13 katshja .
Sallon dhe Kuzhine , nje dhome gjumi , banjo , ballkon
Shifra 0528-1.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2