Lagjja Mat

  • wew
  • r
  • e
  • ff
  • s
  • g
  • viber image
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6611 90 3 Dhoma

Banesë me qira ,kati -IV- .
Sallon, me kuzhine, 2 dhoma gjumi. banjo,ballkon.
Shifra E-986.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund t’i shihni ne
www.facebook.com/esenca2