Lagjja Mat

  • 0-02-05-83b271e240f13ed0162e1fa6bea3d00eb3161f88d732f6d79911835b669fb2c4_4eab9142
  • 0-02-05-0b4affbb5eee7d2543e87b516516fbb19855a1e8d3ea9dfac3b6dff6d00a275e_8e8e56c
  • 0-02-05-51d8b372935b4ffca42fa3087247340e15ffbc2479e0a0ce1b0338d80fa5bc1a_af566a26
  • 0-02-05-d14b88ef08aec7cb45698e5cd09dba8059bf197fbee0006b0d5ce63e68db3f08_4002dadd
  • 0-02-05-1cf25104c8aa849d46d503a3c33c4c542cad8fa08d1b0f28fe5f8d02a6bdfb41_79d4f3f8
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E6762 75 3 Dhoma

Banesë me qira,
Perballë furres Diellza.
Rr Muharrem Fejza
Sallon me kuzhine dy dhoma gjumi,dy banjo,ballkon.
Shifra 0148.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2