• 4502c879ca55f9aa25a28d8fa51f32ca7df28f830fa1dfa33817f4e1e4945f53
  • 13739c7f6399720445d7dc46806f1d2fe7729d034a5c68218da33249ae8f87df
  • 32334e98b935a345e7098fe4193fa3ccc554753eb590855815f893a5b3fa3698
  • a6a7bbf146dfc5f184ed1a6fad2caa840aa37be3f7a7c0e94b3efdd9dd6303f2
  • e17659012ce2e2432aee4a9dbcd8ea31a9acaceef0f139fc8931a74e35ccf498
  • 59a1a47115dd504635a9a15d571c3ac3cd77c1cc7adc9722c51505779bd31faf
  • 7343d9999857583e4a0c741917d0f6840cad3691933d00aeceb6909a01382dce
Qendër
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 600€ - Banesë
E6752 80 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.
Shifra 0149.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat