• 0-02-05-2f07230b97dbc17359bd6bf960a155646943460ddb13c2397d30f3c3e398d640_f7facbe6
  • 0-02-05-591a5d39cf5ccd3dc89b7d898f836bd611337613575eb58cc5139033560f1b5b_f63c724b
  • 0-02-05-8e4f7bb2dadd7460da28e4db84a78e28b7b2aef6dc2bd14675dc13eecc062c5c_4a3cac41
  • 0-02-05-cc7e59914f2eeabf2e5024c59b76b645cdc63b62a0538d1ac5ef5cae10479799_18adb152
  • 0-02-05-29418895ecd8ad151b9479f7ba7e9923437932d610b111c468e993b596e7324f_9601e83e
  • 0-02-05-9cde68c6ef0480e702ec0b262a2098ff8be43dcb0285c5b7b3561454e11dffe5_fb2e6873
  • 0-02-05-28e9715332958a65f6dfc5d4d1b003a84fe94babe51a86b67792bf0930960941_2dd36bd2
  • 0-02-05-8e8fa526d4e2a5b95d8e2a05b49bdd79018192b7934018bc140c53f0a2ecd9c5_707baf75
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 270€ - Banesë
E5551 70 2 Dhoma

Banesë me qira-70m2-Kati i -VIII-
Te Santea.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,dy banjo,ballkon.
Shifra 979-E.
Tel dhe Viber ; 049 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2