• 0-02-04-0578073a9e5f1fa839526d97384f1e9770d66ee2f9f702a91652ffba50497e76_66c07710
  • 0-02-04-bc1be35794374a65bd525b1570c3182d565d2e33b51c03b0295bf8c3e53c7902_8ef2e9e9
  • 0-02-04-a47b133d03b22b7a6ac604ccbe47e3e537a9e192b7e1f48a14fb8d05d8c1264a_2f250cf5
  • 0-02-04-8eb15bf8191045aea5d446c9b64469e9f0681f892ccf09ead888579c910e955e_c53dd489
  • 0-02-04-43537059f9ef8f443526b341ec563a62264289dbc9880e77d9be8c4a2cfefb77_de149efe
  • 0-02-04-3389c4c02b9e3a15ba6ba3317da565e361fa99ee888d2453e6d6ef151542a243_9d061439
  • 0-02-04-87788456d7782c616a33315181da366f5a83525d0a0944dfb8f0e5ab698364a4_e158b188
  • 0-02-04-c2176bb8a66914686e6df96d653760d2d4463502cfbe6a0a99067ead026c9aea_9a959340
Lakrishtë
Banesat e Tregtis(Lakrisht), Bekim Fehmiu, Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5579 75 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i -III-
Te banesat e Tregtisë.
Ngrohje qendrore me rrymë.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi, dy ballkone banjo.
Shifra L-1444.
Tel dhe Viber : +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2