• 0-02-0a-9b8b3dd4c3b5cf08af2cc64e4721a3b29e9dfcdff1e485ba434136cb22c977d5_f7211800
  • 0-02-0a-b29cd69961a4333a185345f522557eacdaa31265719d3b07be2b133d7d0fc485_ca376856
  • 0-02-0a-d6dbb25d1d4ddd3b4932d3f3d60c1d6c919e0b047dde3b5e1cd55146de52acdd_e643be98
  • 0-02-0a-4ac856a2ee99f3d4e6e2da24a738364af003dba574e95d4b5e4479325fcc390d_e4d47d15
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E5471 41 2 Dhoma

Banese me qira  -Kati i III-
Mbrapa Aleancës.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo.
Ngrohje me Termokos.
Shifra M-1663.
Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 700 +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2