Banesë me qira-Dardani

  • 0-02-05-cf21bd8632951a248ebdd14545adebb07351aee791a03fc0998b69c65008de90_632dd1a
  • 0-02-05-ef6900e85e47714a9c1fc3259bfc7d1a867a03172a61a357a883bbfbb1175678_8f477a55
  • 0-02-05-a64787920779c5e058af2bc76f8ec6452ad45e33455122228ae86669ac206414_50232a54
  • 0-02-05-bac843751b52bb1aa891389884a79f4257c127bad68995e40a8bf54358f8641b_7b1b8ae7
  • 0-02-05-fb00fd783833be7e7d1171f64b5a5e88a6219dcb0060ae4131c4d8c2172ae733_b8e917d4
  • 0-02-05-fc16a2aa570d2b8ad9f57366d37ed3530a84e7fc898a0c55124bb3fd0bb95342_e2b4e315
Banesë me qira-Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5484 70 2 Dhoma

Banese me qira -Kati i parë.
Te Santea.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra M-1662.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat