Banesë me qira-Kompleksi Qafa

  • 0-02-0a-3ec602228650e961a75ab41ca45ab889602e559b13ddaa59e5d078c8a9e33f0e_b0a6cf49
  • 0-02-0a-dabe1e4a73dfc877483ef3455c4ad5aa964b3ce635ebf8fa5dd853cb8315e8ce_60fe0abc
  • 0-02-0a-cbd1eabfee008489d6cea1cbac045217295cf39fadb47ca9eb64262e13fed283_ca944a26
  • 0-02-0a-f8ff589a0a3f850021c40715e09e15f6b878df745e4a7d15d1b1044147ce31bd_3780badd
Banesë me qira-Kompleksi Qafa
Rruga UÇK
Qira 250€ - Banesë
E5466 70 2 Dhoma

Banese me qira -70m2 -Kati i V.
-Rruga UÇK.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,ballkon. Shifra M-1664.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2