Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-05-8d0f9fb3df346e2b9e7e0222c32f0864ddae05c47f5c0d8b87cb9c57865c8954_c7ad59e3
  • 0-02-05-73321a659b3801c9be891491517163a7e1e42ab2c9d99975ef453e33fe1ec639_330ec313
  • 0-02-05-29adef11c48d18950157dd95352cdd6013def54eb5ffad948d1becbc578ec371_a85a303a
  • 0-02-05-34a2b4b8399652c0d5a3c95d29f331710296578ff5024b5af85d50688470d36c_e8072d3
  • 0-02-05-c4c05d6f10591a65401499c04e991b2f2a7068efa2c07e0319fff34798e11009_bb1912af
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E5611 60 2 Dhoma

Banesë me qira -Kati i parë.
Te 13 kateshet.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra L-1403.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat