Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-05-4941997eefd12a66ee850d80d09e9f97629d190740161c8df9c2b0a04024dc2f_52684978
  • 0-02-05-aeee0911f704d1196cd7608c32ad2012015daab1571826b22155c46fe568dccf_237dad20
  • 0-02-05-4feefe8cd701c2744ef82a7bcc00343582ec407167f43b87b34411d73f8e1d5f_55949fc1
  • 0-02-05-e146a3d3f1a703756ddba0b70ff3a698f6c4b053449bc9b8944e4d1e85168859_d584c81a
  • 0-02-05-6e838f276b75c571142b8638b63af66637290730faccce9ce115dd81c36f3986_4da04585
  • 0-02-05-ff49d20107b6ea4efb8fa81f9dae08e016eb84089e6d514236e1748443a604c2_c63b2063
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5594 87 3 Dhoma

Banesë me qira -Kati i parë.
Te Pozhegu Brothers.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor,ballkon.
Shifra M-1657.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat