Banesë me qira -Tophane

  • 0-02-05-a24333f129bc7bdbe5525c5b8f72edfa92b9d990e652668519a5b7298007a001_82ad30da
  • 0-02-05-e7134183e11c638c5488cbecc00fa655706865c7171bf208784a217ed92b4a92_40e2ac81
  • 0-02-05-8f4f6e9d59b316308bc78081718aa74b0cb3b400c26c8324f19b4a7d08a40f39_78200da4
  • 0-02-05-51977f80db0d839a96d1d0a36a0f58591ed02fe38c46622378a3df204fa71beb_9ed42667
  • 0-02-05-407a368d6b0ab06922d466508e22d3efd8de887ff1ed392f5c399c7bcc0411ba_b9200c1d
  • 0-02-05-3a954e58c3012dedfb22c3ef6d888bcba297d3d0fd1c3eb5a2cb1601312c559b_e03233a7
  • 0-02-05-b9c68ea0e723840e089053b2c652daa413df4d4db34d7971a6d108ce09e7d3bc_3487e805
Banesë me qira -Tophane
Mark Isaku, Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 375€ - Banesë
E5641 130 4 Dhoma

Banesë me qira ,kati -VI-                                                                                  Rr. Mark Isak ,
Sallon , kuzhine , 3 dhoma gjumi, banjo, 2shpajza , ballkon
Shifra 1586.
Tel dhe Viber : +383 49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2