Banesë me qira-Parku i Qytetit

  • 0-02-0a-bffcc553606590e94fc9a33825be61160ec4c243d23539cdcb3beefaaeda303f_1339d764
  • 0-02-0a-e3c4b9847c6671f90fb6161727ecf0f37f2bca379160bc9eaccffd551a83ac7f_d742e323
  • 0-02-0a-f7d7f850440b527b6249a3457a850a3bca662c59a14fd3f63cdabbdb6aab1cc3_2bb74ab9
  • 0-02-0a-3fc87442792a0c8bbae6abb8764df5cc30bb176bb85d5a3817e1c2e0c04e76ab_ed221734
  • 0-02-0a-3391198fd152bcb768341f21d337de94dd45221aaf07f6412e960c91545eb67f_e9ca0439
Banesë me qira-Parku i Qytetit
Parku i Qytetit, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 320€ - Banesë
E5618 94 4 Dhoma

Banesë me qira-Kati i dytë.
Te Busti Isa Kastrati.
Sallon me kuzhinë,3 dhoma gjumi,banjo,ballkon me pamje nga parku.
Çmimi 320euro .Shifra A-993.
Tel dhe Viber :+383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat