Banesë me qira ne Tophane

  • 0-02-05-747b5177239e8077da9d8a1dad8fdc0b0284063e2a4aab59a4d714f3ba6897ce_a858edca
  • 0-02-05-a22c65c9f34706162cf99aa0d777727e90932ae159c80842d4aa708cf5b6b94b_cb54689d
  • 0-02-05-420b2c8e3c710982f1f4d62ddcaf39a8e556d5a3d6e3004f59f1240b11c09aed_f66a8f98
  • 0-02-05-35259925443ef3b00ee78195ec3478130636af0dd959f1d36c4df5d1c92cb1ab_dd4cb29e
  • 0-02-05-9902444ebd5155b9f97183eacbf806feef2db927e1048418ee87d6b2dcf53306_eadad56d
  • 0-02-05-7c9dfffd007fa759f24eca6406f96d15ee8410c10583be8ce20b29bd01df2e22_5f040a41
  • 0-02-05-420b2c8e3c710982f1f4d62ddcaf39a8e556d5a3d6e3004f59f1240b11c09aed_f66a8f98
Banesë me qira ne Tophane
Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5811 120 4 Dhoma

Banesë me qira  -Kati VI-
Rruga Meto Bajraktari.
Ngrohje qëndrore me rrymë.
Sallon me kuzhinë,3 dhoma gjumi,2 ballkone,2 banjo,koridor.
Shifra M-1627 .
Tel dhe Viber: +383 49 399 600 .
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2