Prona

839 Results
Ndaj sipas:  

Qendër

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -III AshensorShifra E12704Tel dhe Whatsapp : 049/399-600. 049/399-700.

Më shumë
50 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Banesë

Sallon ndaras  kuzhinë një dhomë gjumi,ballkon  kati -III- Shifra E8664 Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Më shumë
65 2 Dhoma 1 Parking

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, shpajz,banjo, ballkon, Kati -V- Ashensor Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
65 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049 399 600

Më shumë
60 2 Dhoma

Mat

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 600

Më shumë
65 2 Dhoma

vellushe

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dhomë gjumi, banjo, shpajz, ballkon, Kati -V- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14518

Më shumë
60 1 Dhoma

Dardani

Qira
250€ - Banesë

Salloni me kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, ballkon. Kati -IX- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14509

Më shumë
38 2 Dhoma

Rruga C

Qira
300€ - Banesë

Sallon, Kuzhine , dy dhoma gjumi, banjo, wc, shpajz, ballkon. Kati – VIII-Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14496

Më shumë
88.71 2 Dhoma

Ulpiane

Qira
350€ - Banesë

Sallon, dy dhoma gjumi, kuzhin, ballkon, koridor, banjo, Kati -IV- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14488

Më shumë
2 Dhoma

Lagjja e Spitalit

Qira
500€ - Shtëpi

Kat shtepie. Sallon , Kuzhine, tri dhoma gjumi, dy WC, Banjo, tre ballkona, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14460

Më shumë
140 3 Dhoma

Tophane

Qira
250€ - Banesë

Sallon me kuzhine , nje dhome gjumi, banjo, Kati -III- Tel dhe Whatsapp:  049/399- 700 E14447

Më shumë
65 1 Dhoma

Emshir

Qira
300€ - Banesë

Sallon me Kuzhine, dy dhoma gjumi, Banjo. Kati -VI- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14437

Më shumë
90 2 Dhoma

Ulpiana

Qira
200€ - Banesë

Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, banjo, kati perdhese Tel dhe Whatsapp: 049/399-700 E14426

Më shumë
32 1 Dhoma

Parku i Qytetit

Qira
350€ - Banesë

2 Dhoma, 2 Ballkona, Kuzhine, Banjo. Kati -I Tel dhe Whatsapp: 049/399-700 E14417

Më shumë
80 2 Dhoma

Tophane

Qira
500€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, 2 Dhoma gjumi, Banjo, WC, Ballkon Shifra E14343 Tel dhe Whatsapp  049/399-700.

Më shumë
80 2 Dhoma

Dardani

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II AshensorShifra E14366Tel dhe Whatsapp   049/399-700.

Më shumë
70 2 Dhoma 1 Parking

Emshir

Qira
500€  

Sallon me Kuzhine, dy dhome gjumi,banjo, 2 ballkona Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14391

Më shumë
85 2 Dhoma

Ulpiane

Qira
250€ - Banesë

1 dhomë gjumi, një kuzhinë, shpajz dhe banjo kati -I- E14379 Tel dhe Whatsapp: 049/399-700

Më shumë
38 1 Dhoma

Bregu i Diellit

Qira
200€ - Banesë

 Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, Kati -I-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700E14373   

Më shumë
70 1 Dhoma

Dragodan

Qira
300€ - Banesë, Shtëpi

Kat shtepie Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, kuzhine Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14358

Më shumë
1 Dhoma