Lokal

Ndaj sipas:  

Qendër

Shitje
- Lokal

– NJOFTIM – IPEN LOKALET ME QERA OSE SHITEN në qendër të Prishtinës. Lokalet gjenden në vendin më të frekuentuar të qytetit, afër Komunës së…

Më shumë
150

Banesat e bardha

Shitje
60,000€ - Lokal

Lokali shitet Shifra -0547-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
60