Shtëpi

Ndaj sipas:  

Lagjja e Spitalit

Qira
500€ - Shtëpi

Kat shtepie. Sallon , Kuzhine, tri dhoma gjumi, dy WC, Banjo, tre ballkona, Kati -II- Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14460

Më shumë
140 3 Dhoma

Dragodan

Qira
300€ - Banesë, Shtëpi

Kat shtepie Sallon me Kuzhine, nje dhome gjumi, kuzhine Kati -II-, Tel dhe Whatsapp:  049/399-700 E14358

Më shumë
1 Dhoma

Arbëria

Qira
250€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati -II- Tel dhe Whatasapp 049399600 Shifra E13939

Më shumë
80 3 Dhoma 1 Parking

Pejton

Qira
200€ - Shtëpi

Sallon  kuzhinë ndaras , kati përdhesë Shifra E9791 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
40 1 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
250€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë një dhomë gjumi kati -I Shifra E12814 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 2 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
300€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – I- Shifra E12455 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
90 3 Dhoma 1 Parking

Bregu Diellit

Qira
300€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –II- Shifra E12445 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
85 3 Dhoma

Mat

Qira
400€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë, tre dhoma gjumi ,kopsht ,shpaiz kati –I- dhe -II- Shifra E11650 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund…

Më shumë
140 4 Dhoma 1 Parking

Bregu Diellit

Qira
280€ - Shtëpi

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati –II- Shifra E11466 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
70 3 Dhoma 1 Parking

Emshir

Qira
200€ - Shtëpi

Kat i shtëpisë me qira Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi ,banjo,ballkon. Shifra 0147. Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600 +383 49 399 700.…

Më shumë
70 3 Dhoma