Qafa/Tophane

  • 0-02-05-5aedd94893fce518d542a7f7e145190768e92d9fab343bd0b9879764dc9751b8_36d08f59
  • 0-02-05-976186c549e43b847aee413a1a2add46ee47842abb5fb5a6ba00902655bbcae6_27f69ce7
  • 0-02-05-383bc99ae674f537d694c12d2debf1e8c5b5901a42a671b547c84cdea49390f5_1309434a
  • 0-02-05-efdcc0fe4696308c542492efcd522163481208ee07844df9599d2a1cef58eabb_b997e7ab
  • 0-02-05-f80b2df89b24870ee6d43818efbacb039e95d02f8b72865dfae7746c30e22ad4_2413d938
  • 0-02-05-9932541fb62c36b67bcd48cfa4ac577a676b62624a958a28d3a3c06ea63e395e_1d335a14
  • 0-02-05-2a97801cedaacb94fd1195a71b2f27303bb52d458b47513510a8de930b9559f5_df08c28b
Qafa/Tophane
Te Pompa Benzines , Semaforat
Qira 300€ - Banesë
E9130 65 2 Dhoma

Sallon kuzhine ndaras nje dhome gjumi dy ballkon kati -II-
Shifra E9130
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2