• 0-02-01-945dc8888a70e93312f910efdcb8eaff348b7a6aba72c2b5948017b94fa84473_full
  • leshoj-banese-me-qira-ne-lagjen-dardania-per-familje-20160719194049-2
  • 0-02-01-e304788c0dec9c90995e1b5a3ef128b51bf16e012008b63d2c4afbc4794e4b5f_full
  • 0-02-01-3e6e71e1f0f274cbd05206085f42fcc387884251dd6352acea0f607bf5858fa0_full
  • 0-02-01-6884bf9adbf0007c0e81f8b7cf5fdb2406af0f3705912d14d4177247718490fa_full
  • leshoj-banese-me-qira-ne-lagjen-dardania-per-familje-20160719194050-4
  • leshoj-banese-me-qira-ne-lagjen-dardania-per-familje-20160719194051-5
  • leshoj-banese-me-qira-ne-lagjen-dardania-per-familje-20160719194052-6
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E8234 80 3 Dhoma

Banesë me qira Kati përdhes
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0482-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2