• 0-02-01-2d76731f0b85139d2dec6019adf79e9a00b38105b301e80fc47b05b49ce9a1d9_full
  • 0-02-01-91a73555b10351e10701afc0518d5091f8c0303301d979bb12053f4d91e1c567_full
  • 0-02-01-3658d6c2cfcd9f4e4d201bb967e10995ade8c45cd15194b0cbe976c3c0dab226_full
  • 0-02-01-8ae872d594735f8bd0af061742b6af0641ed843bdf517a604787c6dd78d96f5a_full
  • 0-02-01-041f7524db664c508cfd37fb44c6a810e6cc890c6036ca443937b99c96249e5e_full
  • 0-02-01-45a67f21277bb62bd5cc0dc35f08b441a06ec00d287d21f38cc3309b52abe500_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E8274 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-VIII-
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0497-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2