Parku i Qytetit

  • fwe
  • viber image
  • r
  • o
  • m
  • f
  • ,
Parku i Qytetit
Parku i Qytetit, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6594 75 3 Dhoma

Banesë me qira – Kati -VI-
Sallon, kuzhine, 2 dhoma gjumi , banjo.
Shifra 0909-1.
Tel dhe viber
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
” Ju menduat për miqët tuaj ” kur e bërët share postimin .
Banesat e tjera mund ti shihni në www.facebook.com/esenca2